Missionskyrkan i Nässjö söker ungdomsledare!

Vill du göra skillnad i ungdomars liv? Just nu söker vi en ungdomsledare!

Om tjänsten
I rollen som ungdomsledare vill vi att du lever nära de ungdomar som dyker upp på församlingens olika samlingar, men även att du knyter kontakter utanför kyrkans väggar. På fredagar har vi vårt tonårsarbete och vi ser att du är en viktig del i att tillsammans med andra ledare knyta kontakter och ansvara för tonårsarbetet tillsammans med dem. I denna roll får du även möjlighet att engagera unga människor att börja spela och sjunga i kyrkan.

Om dig
Vi söker dig som älskar Jesus och älskar ungdomar. Vår tanke är att du är ganska ung men har en del erfarenhet eller utbildning. Vi ser gärna att du kan spela och sjunga och att du brinner för sång och musik.

Missionskyrkan Nässjö har cirka 450 medlemmar. Du kommer att ingå i ett arbetslag på 4 personer där det utöver dig finns två pastorer samt en intendent.

För ansökan eller mer information, kontakta:
Andreas Karlsson, Församlingsföreståndare
andreas.karlsson@missionskyrkannassjo.se