Lediga jobb – Ungdomsledare

Vi söker 2 ungdomsledare!

Brinner du för att dela med dig av Jesus till ungdomar och hjälpa dem att växa i sin tro? Nu söker vi ungdomsledare till arbetet med tonåringar och barn.

Vi är en levande församling med drygt 400 medlemmar, som samarbetar med 3 mindre församlingar utanför Nässjö. Utöver gudstjänstlivet anordnar vi tonårssamlingar, scoutverksamhet, Alpha-kurser och en mängd olika samlingar kring bibelläsning, bön, musik och diakonalt arbete.

Som ungdomsledare i Missionskyrkan Nässjö blir du en del i ett arbetslag på 4-5 personer där dina huvudsakliga uppgifter är att leda arbetet med tonårsgruppen. Du finns också med i våra satsningar för barn, som vår söndagsskola och tweenies-verksamhet. Vi söker dig som har en naturlig förmåga att få ungdomar och barn att trivas och som kan hantera såväl livets allvar som det lättsamma i tillvaron.

Utöver tonårssamlingarna på fredagskvällar har vi böne- och bibelläsningsgrupper för ungdomarna, där din roll blir central. I din tjänst kommer du att möta folk från olika socioekonomiska & kulturella sammanhang. Vi värdesätter initiativförmåga och idérikedom, men vill även understryka att du i ditt arbete har stöttning från övriga i arbetslaget.

Nässjö är en kommun i Småland med drygt 30 000 invånare, en halvtimme från Jönköping.

Tror du att du är rätt person för jobbet? Skicka en ansökan till andreas.karlsson@missionskyrkannassjo.se eller ring 070-361 74 20 för att veta mer. Ansökningar behandlas löpande.