Scoutprogram

Scouterna är indelade i mindre grupper som kallas patruller. Scoutkvällarna startar 18.30 och slutar 20.00 för samtliga patruller.

Våra patruller är:
Ekorren – scouter i åk 1 och 2
Lodjuret – Scouter i åk 3
Uttern – Scouter i åk 4 och 5
Huggormen – Scouter i åk 5 och 6
Vargen – Scouter i åk 7-9

Scoutstart med föräldramöte!

Scouterna börjar igen onsdagen den 31 januari kl 18.30.
Då är även alla scoutföräldrar inbjudna till föräldramöte där vi fikar och diskuterar verksamheten och sommarens två läger.
Föräldramötet är parallellt med scoutkvällen, vissa av ledarna håller i föräldramötet och vissa tar hand om program för scouterna.

Utemånad – Februari

Vi har som vanligt scout utomhus under hela februari månad. Vi samlas vid S:ta valborgs kapell i Lövhult vanlig tid 18.30.
Kontakta ledare eller andra scoutföräldrar för samåkning eller hjälp med hämtning/lämning.
Om snö finns kommer möjlighet finnas att åka pulka. Om man vill åka så är hjälm ett krav i backen.

Utemånad – Maj

Vi har som vanligt scout utomhus under hela maj månad. Vi samlas vid parkeringen till Adela Udde vid handskerydssjön vanlig tid 18.30.

Kom klädd för scouting

Tänk på att barnen alltid bör ha kläder som tål regn/snö, lek och rök. Vi kommer ofta vara utomhus, även när vi samlas i kyrkan, så hellre för mycket kläder än för lite!
Det är fortfarande mörkt på kvällen. Allt blir lättare om barnen har reflexer, och de får gärna ha med sig en egen ficklampa om de har. Man är barn ända tills man fyller 18 år, så detta gäller även tonåringarna.

Program för vårterminen

29/5 Scoutavslutning Adela udde
15-18/6 Scoutläger -Tjillevippen Eksjö
27/7-2/8 Scoutläger – Större Vägsjöfors, Värmland