Scoutprogram

Scoutkvällarna startar 18.30 och slutar 20.00 för samtliga patruller. Scouterna är indelade i mindre grupper som kallas patruller. Varje patrull har ett eget program som scouterna själva delvis får bestämma. Det delas ut inom några veckor från terminsstart av patrulledarna och läggs då också ut längre ned på denna sida. Tänk på att alltid ha kläder som tål regn/snö, lek och rök.

Utemånader: februari
Alla scoutkvällar i februari kommer hela scoutkåren vara utomhus, och samlas utanför S:a Valborgs kapell i Lövhult, om inget annat specifikt anges av respektive patrulledare. Alla scouter som inte själva kan lösa skjuts får åka med en ledare från Missionskyrkan. Då gäller att man meddelar sin ledare på förhand, och är i kyrkan klar för avresa 18.15.

Utemånader: maj
Alla scoutkvällar i maj kommer hela scoutkåren vara utomhus, och samlas vid Adela udde i Handskerydssjön, om inget annat specifikt anges av respektive patrulledare. Alla scouter som inte själva kan ta sig dit eller lösa skjuts får åka med en ledare från Missionskyrkan. Då gäller att man meddelar sin ledare på förhand, och är i kyrkan klar för avresa 18.15.

Scouthögtid 17 maj
Scouthögtiden är en gudstjänst för alla åldrar där scouterna medverkar, till exempel kommer vi att ha märkesutdelning. Kom iklädd scoutskjorta och scouthalsduk. Samling för scouter kl. 10.30 i SMU-salen (där vi brukar vara på scout), gudstjänsten börjar kl. 11.00.

Andra datum att ha koll på

• Ingen scout på påsklovet 8 april.
  • Barnloppis lördag 4 april, försäljning av barnkläder och leksaker i Missionskyrkan
    (vår förening hjälper till men scouterna behöver inte vara där)
  • Scoutläger 13–17 juni – mer information och anmälan kommer senare

Patrullprogram
Vad händer på scout nästa gång? Här hittar du våra program för terminen. Vad vi gör beror på vilken patrull du/ditt barn är med i. Om du är osäker på vilket program som gäller kan du alltid fråga någon av ledarna, kontaktuppgifter finns på programmen. Eftersom de skapas tillsammans med scouterna i början av varje termin dröjer det oftast några veckor innan du hittar dem här, så kolla igen lite senare om din patrull saknas.

Allmän information om vårterminen 2020 (utskriftsversion)