Scoutläger

Välkommen på Scoutlägret ”Sherwoodskogen 2022″

Nu är det dags för läger.
Visst hänger du med till Sherwoodskogen?

Läger är årets högtid för alla scouter, pga pandemin är det ju länge sedan vi hade ett läger tillsammans, men nu är det dags!
Årets läger heter Sherwoodskogen och kommer att få träffa Robin Hood, Lille John Broder Tuck och alla de andra från Sherwoodskogen!
Lägret kommer att vara på Mosshemmet utanför Eksjö.

För Upptäckare och Äventyrare är lägret Lördag 18- onsdag 22 juni och för Spårare (patrullen haren) 20-22 juni.

Anmälan: Anmälan är stängd för i år!

Kostnad: 500 kr för scouter som deltar hela lägret(lör-ons), 300 kr för spårare (mån-ons).
Equmenia Nässjö subventionerar en del av lägeravgiften för betalande medlemmar i föreningen, den subventionerade delen betalas automatiskt tillbaka efter lägret.

Avgiften betalats till Equmenia Nässjö via BankGiro: 611-1223 eller Swish 123 223 85 09. Märk betalningen ”Sherwoodskogen 2022” följt av scoutens namn.

Avfärd: Samling vid Missionskyrkan i Nässjö kl 8.40. Vi ledare försöker få plats med så många scouter som möjligt i våra bilar, men kan behöva hjälp av frivilliga föräldrar beroende på hur många anmälningar vi får in. Kom med frukost i magen!

Scouter som ska komma till lägret på måndagen samlas mätta och belåtna vid Missionskyrkan kl 12.30.

Avslutning och hämtning. Lägret avslutas med en gudstjänst där alla anhöriga är välkomna att deltaga. Den börjar kl 11.00 ons 22 juni.

Hitta till Mosshemmet: Lättast är att köra mot Eksjö, ta höger i Abborraviksrondellen, och sedan höger igen mot Prosttorp. därefter är det skyltat mot scoutlägret. Karta

Packning:

Här är en packlista man kan använda.

Pengar till insamling: Vi kommer under lägret samla in pengar till equmenias arbete i Kongo, så skicka gärna med lite kontanter!

Förmiddagsfika till lördag: Lunch serveras ca 12.00, så det kan vara bra om scouterna har med sig något att fika på om hungern sätter in innan dess.

Mobiltelefoner: Om det inte finns speciell anledning så får gärna scouterna lämna sina eventuella egna mobiltelefoner hemma. Laddningsmöjlighet kommer inte finnas för scouter.