Scoutläger

Scoutläger

”Sinnligt 2021”

 

Tack alla scouter och ledare för ett härligt Läger!

 

Kostnad: 500 kr för scouter som deltar hela lägret(ons-sön), 200 kr för spårare (fre-sön).
Equmenia Nässjö subventionerar en del av lägeravgiften för betalande medlemmar i föreningen, den subventionerade delen betalas automatiskt tillbaka efter lägret.

 

Anmälan:  Anmälan är stängd.

Anmälan är giltig när lägeravgiften betalats till Equmenia Nässjö via BankGiro: 611-1223 eller Swish 123 223 85 09. Märk betalningen ”Sinnligt” följt av scoutens namn.

Sista anmälningsdag/inbetalningsdag är den 15 juli.

 

 

Avfärd: Samling vid Missionskyrkan i Nässjö kl 8.00. Vi ledare försöker få plats med så många scouter som möjligt i våra bilar, men kan behöva hjälp av frivilliga föräldrar beroende på hur många anmälningar vi får in. Kom med frukost i magen!

Information om hur Spårarscouter tar sig till lägret kommer i ett senare skede.

Avslutning: Lägret avslutas med en Gudstjänst utomhus där föräldrar är välkomna att deltaga. Den börjar kl 11.00. Efter avslutningen är scouter fria att lämna, men ledarna kommer stanna kvar och städa dassen. Det är bättre att pigga föräldrar skjutsar hem scouter än trötta ledare, så om du inte har möjlighet att hämta, kontakta gärna andra föräldrar om samåkning.

Packning:

Här är en packlista man kan använda.

Förmiddagsfika till ons: Lunch serveras 12.30, så det kan vara bra om scouterna har med sig något att fika på om hungern sätter in innan dess.

Mobiltelefoner: Om det inte finns speciell anledning så får gärna scouterna lämna sina eventuella egna mobiltelefoner hemma. Laddningsmöjlighet kommer inte finnas för scouter.