Börja på scout

Alla som har börjat ettan är välkomna att prova på scout hos oss. Det är bara att komma till Missionskyrkan Nässjö en onsdag under terminen. Ibland är vi utomhus och samlas på andra platser, så titta under scoutprogram först. Det är helt okej att samåka eller att följa med en kompis till scout men vi ser gärna att målsman följer med in och lämnar av första gången ett barn är med.

Om du (eller ditt barn) har provat på och vill fortsätta behöver ni fylla i några uppgifter om den som ska bli scout nedan. Dessa använder vi för att det ska vara tryggt och säkert att vara scout hos oss, läs gärna mer i Equmenia Nässjös scoutkårs personuppgiftshantering (nytt fönster). Vi kommer också skicka ut ett inbetalningskort för vår medlemsavgift, som är 200 kronor per år.

  Scouten

  Scoutskjorta

  Vill ni gå med i vårt bytessystem för scoutskjortor? Det kostar 400 kronor att gå med. Då får man en scoutskjorta (ny eller begagnad beroende på tillgång) och scouthalsduk. Därefter byter man till större storlek gratis.

  Om ni fyller i storlek nedan kommer ni få en faktura på 400 kronor, antingen via e-post till vårdnadshavare 1 (om adress anges) eller till adress 1.

  134146158170SMLNej, vi vill inte ha en skjorta

  Vårdnadshavare