Scout

Verksamhetsuppdatering 23:e Juli

På grund av COVID-19 så är det mycket som inte blir som vanligt i verksamheten. Här finns information om sånt som har ändrat sig sedan terminsstarten.

Scout kör igång v.35

Planen är att höstterminen 2020 börjar onsdagen den 26 augusti kl 18.30 på vår vanliga lokal i Missionskyrkans källare.
Alla som börjat första klass är välkomna att prova på.

Vill du få sms med info?

Vi har försökt nå alla målsmän med denna information via sms. Om du inte fått något sms beror det på att vi saknar ditt telefonnummer. Du uppdaterar det enklast genom att fylla i medlemsanmälan nedan.

Välkommen till scout!

Scout är för dig som har börjat ettan eller är äldre och vi har ett antal olika scoutpatruller för olika åldrar. Vi träffas på onsdagar för att uppleva äventyr och växa som individer tillsammans. Här lär vi oss bland annat om scoutlagen, som i grund och botten handlar om att vara en schysst kompis och medmänniska, något som alla scouter försöker leva upp till.

Höjdpunkten på året är för många scoutlägret, där vi träffar scouter från flera andra orter, lever ute i naturen och umgås under flera dagar tillsammans.

Vill du eller ditt barn börja scout? Läs mer eller anmäl dig som medlem här

Undrar du vad vi gör på scout? Ladda ned terminsprogrammet här

Dag: Onsdag
Tid: Kl.18.30-20:00