Scout


Ingen scout onsdag 1 april

På grund av Folkhälsomyndighetens höjning av risknivån för covid-19 har vi beslutat att påbörja scouternas påskuppehåll en vecka tidigare. Det kommer därför inte vara scout varken den 1 april eller den 8 april (påsklov). Vi har ett öga på utvecklingen och hör av oss när vi sätter igång verksamheten igen efter påsk.

Scoutlägret kan bli inställt – beslut fattas den 1 juni

Förhoppningsvis kan vi fortfarande genomföra sommarens läger som planerat, men på grund av rådande omständigheter kan vi inte garantera att det blir av. Lägerkommittén kommer ta beslut senast den 1 juni. Du får gärna vänta med att betala in avgiften tills dess.

Vill du få sms med info?

Vi har försökt nå alla målsmän med denna information via sms. Om du inte fått något sms beror det på att vi saknar ditt telefonnummer. Du uppdaterar det enklast genom att fylla i medlemsanmälan nedan.


Välkommen till scout!

Scout är för dig som är sju år eller äldre och vi har ett antal olika scoutpatruller för olika åldrar. Vi träffas på onsdagar för att uppleva äventyr och växa som individer tillsammans. Här lär vi oss bland annat om scoutlagen, som i grund och botten handlar om att vara en schysst kompis och medmänniska, något som alla scouter försöker leva upp till.

Höjdpunkten på året är för många scoutlägret, där vi träffar scouter från flera andra orter, lever ute i naturen och umgås under flera dagar tillsammans.

Vill du eller ditt barn börja scout? Läs mer eller anmäl dig som medlem här

Undrar du vad vi gör på scout? Ladda ned terminsprogrammet här

Dag: Onsdag
Tid: Kl.18.30-20:00
Plats: Missionskyrkan Nässjö
Mer information: Elias Karlsson, kårchef: 070-514 67 07