Scout


Equmenia Scout vt-2021

Hej scouter och föräldrar! Nu är det ett nytt år, men smittspridningen är fortfarande hög. Många av våra ledare har arbeten där de träffar mycket andra människor, och vi har barn i verksamheten från i princip alla skolor i Nässjö. Detta gör att vi anser det för riskabelt att träffas i nuläget. Vi har beslutat att sikta på fysisk verksamhet efter påsklovet igen, om myndigheter tillåter, men innan påsk blir det inga patrullmöten oavsett läget.

Vi vill dock inte att ni tappar er scoutkänsla, så vi kommer från och med den 3 februari lägga upp något scoutigt här på vår hemsida varje onsdag! Så kom ihåg att kolla in här en gång i veckan på vanlig scouttid, så kanske ni lär er något, eller får er en utmaning..

Även om vi inte samlas så är vi fortfarande alla scouter, och scouter behövs. Kom ihåg att i dessa tider följa scoutlagen, det vill säga tänk extra mycket på att var hjälpsamma, pålitliga, visa hänsyn, ta ansvar och möt svårigheter med ett gott humör!

Var Redo!
// Ledarna

 

Vill du få sms med info?

Vi har försökt nå alla målsmän med denna information via sms. Om du inte fått något sms beror det på att vi saknar ditt telefonnummer. Du uppdaterar det enklast genom att fylla i medlemsanmälan nedan.

Hör gärna av er med frågor, till respektive patrulledare eller till Elias (070-514 67 07). Helst via sms, för ofta behöver vi diskutera frågor ledarna emellan innan vi kan ge tydliga svar.


Välkommen till scout!

Scout är för dig som har börjat ettan eller är äldre och vi har ett antal olika scoutpatruller för olika åldrar. Vi träffas på onsdagar för att uppleva äventyr och växa som individer tillsammans. Här lär vi oss bland annat om scoutlagen, som i grund och botten handlar om att vara en schysst kompis och medmänniska, något som alla scouter försöker leva upp till.

Höjdpunkten på året är för många scoutlägret, där vi träffar scouter från flera andra orter, lever ute i naturen och umgås under flera dagar tillsammans.

Vill du eller ditt barn börja scout? Läs mer eller anmäl dig som medlem här

Undrar du vad vi gör på scout? Ladda ned terminsprogrammet här

Dag: Onsdag
Tid: Kl.18.30-20:00
Plats: Missionskyrkan Nässjö
Mer information: Elias Karlsson, kårchef: 070-514 67 07