Scout

Verksamhetsuppdatering 23:e April

På grund av COVID-19 så är det mycket som inte blir som vanligt i verksamheten. Här finns information om sånt som har ändrat sig sedan terminsstarten.

Scout kör igång i Maj

Hela maj hoppas vi köra scout som vanligt. Observera att vi inte är i missionskyrkan utan vid handskerydssjön. (se scoutprogrammet för mer info).

Läger – inställt

Det är med stor sorg vi måste meddela att lägerkommittén beslutat att skjuta upp “Sherwood 2020” till 2021 istället. Detta innebär att Equmeniascout i Nässjö inte kommer åka på något scoutläger i sommar.
Om ni redan har betalat anmälningsavgift, kontakta Elias (070-514 67 07) så ska vi lösa det.

Hajk – ändrade tider

Vi har valt att ta bort övernattningen från hajken som var planerad till den 8-9e maj. Istället blir det vandringshajk den 9:e maj. All information du behöver om anmälan, packning och tider hittar du på vår hajksida Vandringshajk 9 maj 2020.

Scouthögtid – ändrat upplägg

Då vi inte kan ha vår scouthögtid på gudstjänsten den 17e maj, har vi beslutat att ha vår ceremoni utomhus i slutet på vandringshajken den 9e, se ovan.

Vill du få sms med info?

Vi har försökt nå alla målsmän med denna information via sms. Om du inte fått något sms beror det på att vi saknar ditt telefonnummer. Du uppdaterar det enklast genom att fylla i medlemsanmälan nedan.

Välkommen till scout!

Scout är för dig som är sju år eller äldre och vi har ett antal olika scoutpatruller för olika åldrar. Vi träffas på onsdagar för att uppleva äventyr och växa som individer tillsammans. Här lär vi oss bland annat om scoutlagen, som i grund och botten handlar om att vara en schysst kompis och medmänniska, något som alla scouter försöker leva upp till.

Höjdpunkten på året är för många scoutlägret, där vi träffar scouter från flera andra orter, lever ute i naturen och umgås under flera dagar tillsammans.

Vill du eller ditt barn börja scout? Läs mer eller anmäl dig som medlem här

Undrar du vad vi gör på scout? Ladda ned terminsprogrammet här

Dag: Onsdag
Tid: Kl.18.30-20:00