Scout


 Scout är avslutat för i år

På grund av nya covid-direktiv gällande deltagarantal, och en stor smittoökning i regionen har vi tvingats att avlsuta scout tidigare än planerat denna terminen. Vi har i dagsläget ingen aning om när vi kan starta upp igen, så håll ett öga här på hemsidan efter mer info.

Även om vi inte samlas så är vi fortfarande alla scouter, och scouter behövs. Kom ihåg att i dessa tider följa scoutlagen, det vill säga tänk extra mycket på att var hjälpsamma, pålitliga, visa hänsyn, ta ansvar och möt svårigheter med ett gott humör!

Var Redo!
// Ledarna

 

Vill du få sms med info?

Vi har försökt nå alla målsmän med denna information via sms. Om du inte fått något sms beror det på att vi saknar ditt telefonnummer. Du uppdaterar det enklast genom att fylla i medlemsanmälan nedan.

Hör gärna av er med frågor, till respektive patrulledare eller till Elias (070-514 67 07). Helst via sms, för ofta behöver vi diskutera frågor ledarna emellan innan vi kan ge tydliga svar.


Välkommen till scout!

Scout är för dig som har börjat ettan eller är äldre och vi har ett antal olika scoutpatruller för olika åldrar. Vi träffas på onsdagar för att uppleva äventyr och växa som individer tillsammans. Här lär vi oss bland annat om scoutlagen, som i grund och botten handlar om att vara en schysst kompis och medmänniska, något som alla scouter försöker leva upp till.

Höjdpunkten på året är för många scoutlägret, där vi träffar scouter från flera andra orter, lever ute i naturen och umgås under flera dagar tillsammans.

Vill du eller ditt barn börja scout? Läs mer eller anmäl dig som medlem här

Undrar du vad vi gör på scout? Ladda ned terminsprogrammet här

Dag: Onsdag
Tid: Kl.18.30-20:00
Plats: Missionskyrkan Nässjö
Mer information: Elias Karlsson, kårchef: 070-514 67 07