Närradion

I Missionskyrkan är vi ett gäng eldsjälar som driver näradioverksamheten och vi har stort stöd av många medarbetare, i och utanför församlingen.

Sammankallande i arbetsgruppen är Bente Fritz.
Producenter är Ola Sundberg, Mats Philipsson, Erik Fröjmark, Kjell-Olof Bohlin/ Ingegärd Malmberg Bohlin, Bente och Tobias Fritz.

Vår ambition är att våra program skall spegla den verksamhet som församlingen och equmenia bedriver i Nässjö, informera om det som sker i lokalsamhället, informera om Equmeniakyrkan och missionsarbetet runt om i världen, med tyngdpunkt på vår egen församlings missionsengagemang. Vi vill också ge tillfälle till att lyssna på kulturprogram i form av uppläsningar och musikprogram. För andakterna som sänds varje fredagsmorgon har vi många medarbetare anlitade förutom församlingarnas egna anställda. I programmet Mitt i Musiken ger vi tillfälle till den som vill att spela sin egen “älsklingsmusik” under 45 minuter. Till detta program bjuder vi också in lokala politiker, kulturpersoner osv.

Tekniker i närradion är Bosse Almquist, Mats Philipsson, Ola Sundberg och Bengt Olof Hultgren.
Församlingens program sänds på fredagarna 06.30/08.30, lördagar 09.00. Gudstjänst från Missionskyrkan sänds var femte vecka söndagar kl 18.00.

Förutom att programmen sänds i radion som finns de också tillgängliga på webben under 4 veckor efter sändningen i radio. Denna möjlighet att lyssna utnyttjar allt fler lyssnare. Då kan man lyssna när och var man vill.
Du som vill stödja vår verksamhet kan göra det genom att bidra med en slant som sätts in på församlingens konto 300-2953. Märk: Närradioverksamheten
Läs mer på Höglandets Närradio/Radio NKS webbplats