Uthyrning av lokaler

Vi har flera lokaler i vår kyrka som man kan hyra. Fyll i nedan formulär om du vill göra en bokningsförfrågan så får du svar inom en vecka.

Allrummet
Större lokal med ett 10 tal bord med 8 stolar runt varje. Finns även en hörnsoffa i rummet. Tillgång till WIFI.
Priset gäller för upp till 50 personer därefter 10 kr i pristillägg per person.
Allrummet

SMU-salen
Lokalen har en blandad möblering med småbord + soffgrupp. Tillgång till WIFI. Lokalen klarar max 30 personer.

SMU-salen

Grupprum
Lokalen är ett konferensrum med stor whiteboardtavla lokalen lämpar sig för upp till 10 personer. Tillgång till WIFI, projektor, kaffebryggare/vattenkokare och muggar finns i rummet.

Grupprum

Uthyrningspolicy
Läs vår uthyrningspolicy här.

Välj lokal

Tillgång till bastu 50 kr/timme per bastu. Sporthallen uthyres i första hand terminsvis.
    För tillgång till SMU-salens kök inkl köksutrustning, tillkommer 500 kr resptive 750 kr. För tillgång till ljud och video-utrustning tillkommer extra avgifter beroende på omfattning. Ange ev. önskemål om tillgång till kök, ljud eller videokanon i rutan övrigt nedan. För medlemmar i församlingen som hyr för egen räkning, tillämpas intern prislista.

Vilket datum*

Kontakt:  Expeditionen tisdag-torsdag 10:00-13:00 på 0380-741 60