Alpha

Finns det en Gud? Vad är meningen med livet? Hur kan jag göra det bästa av mitt liv? Och vad har kristen tro med allt detta att göra?

Alpha är en grundkurs i kristen tro. Den ger dig möjlighet att under tio kurskvällar och en helg studera vad den kristna tron står för. Kursen är utformad för dig som inte är van att gå till kyrkan. Under avslappnade och trevliga former kan du samtala om de stora frågorna tillsammans med andra människor. Inga pekpinnar, bara goda samtal.

Alpha Online – hur går det till?
I vanliga fall inleds varje kurstillfälle med en måltid kl. 18.30. I och med restriktioner på grund av den rådande pandemin håller vi under våren 2021 kursen online. Vi försöker dock att hålla kursen så lik ”originalet” som möjligt, det vill säga en föreläsning under 45 minuter på ett tema som knyter an till den kristna tron, följt av samtal under otvungna former. Om du är ovan att delta i möten online hjälper vi dig givetvis att ansluta. Det är förmodligen enklare än du tror! Hör av dig via kontaktuppgifterna nedan.

Nästa kursstart
Datum: Oklart