Alpha

Finns det en Gud? Vad är meningen med livet? Hur kan jag göra det bästa av mitt liv? Och vad har kristen tro med allt detta att göra?

Alpha är en grundkurs i kristen tro. Den ger dig möjlighet att under tio kurskvällar och en helg studera vad den kristna tron står för. Kursen är utformad för dig som inte är van att gå till kyrkan. Under avslappnade och trevliga former kan du samtala om de stora frågorna tillsammans med andra människor. Inga pekpinnar, bara goda samtal.

Alpha – hur går det till?
De flesta Alphatillfällena startar med mat, eftersom det är ett fantastiskt sätt att skapa gemenskap och lära känna varandra. Därefter lyssnar vi på ett föredrag på ett visst tema, följt av samtal med högt i tak. Hör av dig via kontaktuppgifterna nedan.

Nästa kursstart
Datum: Uppskjuten kursstart