Sång & Musik

Missionskyrkan Nässjö har ett varierat musikliv. Här finns en blåsmusikkår som spelat i över hundra år, en kör som består av 40 personer, flera organister och ett antal konstellationer av sångare och musiker. Musikens huvudsakliga uppgift är att ackompanjera och betona det glädjebudskap vi förmedlar på Gudstjänsterna.

Vill du vara med?
Vill du bidra till musiken i församlingen? Vi behöver alltid fler röster och musiker med hjärta för att uttrycka sin tro i sång och musik!

Kören: övar varannan måndag, kl. 19.00. Kontakta Peter Sandwall, e-post sandwall.peter@gmail.com
Musikkåren: övar måndagar, kl. 18.30. Kontakta Bosse Schöier, 070-542 04 60, Ingvar Karlsson, 070-427 52 34
Musikansvariga Gudstjänster: Mia Ackeby, Anna Sundberg, Helen Wahlström, Agneta Svensson