Välkomna till ett sammanhang fyllt av kärlek och förväntan

Hon inledde sin predikan på ett sätt som fick alla att lyssna. Pastor Ann-Britt Grändemark tog sats och sa inledningsvis: -Välkomna till kyrkan. Välkomna till ett sammanhang och ett liv fyllt av kärlek, förväntan och goda relationer. Välkomna barn och vuxna, unga och gamla, sökare och tvivlare, troende sedan många år eller du med en nyväckt tro på att Jesus Kristus går vid din sida för att dela de osäkra stegen mot mognad och möjlighet.

Temat för den välbesökta samlingsgudstjänsten i Missionskyrkan i Nässjö söndagen den 3 september var SE MEDMÄNNISKAN. Det utvecklade Ann-Britt och menade bland annat att bland det finaste som finns är att få vara medmänniska – att få ”vara med en människa”. Som kanske tack vare att man är det får höra från en medmänniska: ”jag orkar det jag inte trodde jag skulle orka”.

Det blev verkligen en gudstjänst med glädje och förväntan. Med variationsrika sång- och musikinslag av kören under ledning av Peter Sandwall.

Med välkomnande av pastor Andreas Karlsson med fru Svetlana och deras flickor. Andreas börjar jobba i församlingen i september nästa år och tar över som föreståndare från 1 januari 2019.

Vidare välkomnandes ungdomspastor Anton Karlsson och konfirmationskoordinator Sara Bondesson.

Söndagsskolan och söndagsklubben drog igång och Henrik Karlsson berättade med hjälp av en rejäl jordglob både om dessa verksamheter och om hur församlingen når ut både lokalt och över hela vår värld. Precis som det skall vara!