Peter Svanberg inspirerade och pekade på ljuset!

Peter Svanberg – en inspirerande möjlighetstänkare.

Det är ett både glädjande och smått imponerande tryck i Missionskyrkan i Nässjö just nu. Dop och intag av nya medlemmar är ingen ovanlighet då församlngen växer. Intresset för Alpha-kurserna är rekordartat. Det händer spännande saker hela tiden.

Söndagen den 5 februari 2017 koncentrerades kring ämnet Mission. I en intervju ger Ola Sundberg, sammankallande i Missionsutskottet, en bra sammanfattning kring hur församlingen jobba och att många av församlingens ungdomar har fått vara med och sprida insatser över hela världen.

Men missionsarbete behövs naturligtvis också i vårt sekulerade Sverige. Peter Svanberg som är samordnade för Equmeniskyrkans församlingsgrundande arbete kom in som en frisk fläkt vid dagens gudstjänst och pekade på god möjligheter att nå ut med ett ljust budskap – som behövs mer än någonsin tidigare. Han tackade också församlingen för att man backar upp församlingsgrundande arbete och berättade att Equmeniakyrkan har som mål att ha hjälpt till att starta 50 nya församlingen fram till 2025. Det är friskt vågat, men ingen omöjlighet.

Ola Sundberg – brinner för mission.